Tag

tools

PINN

Com establir una estratègia per augmentar d’innovació a l’organització?  PINN estima una mesura del potencial d’Innovació de l’organització, dels seus equips i dels seus individus.

dintoolkit

Sou un equip i voleu crear el vostre Laboratori Obert d’Innovació en Salut?  Dintoolkit pot ser el vostre instrument de support per a la gestió de la innovació.

SmartDelphi

Com construir amb facilitat consensos amb molts participants? SmartDelphi és una metodologia Delphi en temps real que permet preguntes multimèdia i ofereix resultats estratificats.

TeamEquilibrium

Com distribuir els rols de forma eficient entre els membres d’un equip? TeamEquilibrium permet a un grup de persones compartir i comparar els seus perfils mitjançant el model dels sis colors.

HealthConsensus

HealthConsensus combina mètodes utilitzats en la recerca en serveis de salut: procés Delphi, panell d’experts i conferència de desenvolupament del consens.

Care Knowledge Center

Plataforma digital per a la creació de cursos de formació online d’autor. “CKC” aplica una metodologia coLearning que permet crear cursos motivadors i efectius.